Skip to content ↓
The Weald Community School

The WealdCommunity School and Sixth Form

01403 787200

The School Day

 

Time Length Activity
8.45-9.10 25 mins Registration / Assembly
9.10 -10.00 50 mins Period 1
10.00 -10.50 50 mins Period 2
10.50 -11.10 20 mins Break
11.10-12.00 50 mins Period 3
12.00 - 12.50 50 mins Period 4
12.50 -13.25 35 mins Lunch for all
13.25-14.15 50 mins Period 5
14.15-15.05 50 mins Period 6
15.05   School Day Ends
15.15   Buses Depart
16.30   Late Buses Depart (Tuesday, Wednesday and Thursday)